Rabo Internetbankieren met alternatieve browsers

Niet iedereen wil of kan Microsoft Internet Explorer gebruiken op zijn computer. Enkele jaren geleden was dit de enige door de Rabobank ondersteunde browser, echter andere browsers werken doorgaans ook prima, mits correct ingesteld.

Deze website is destijds gestart met het doel de correcte instellingen voor een aantal niet officieel ondersteunde browsers aan te bieden, zodat het technisch mogelijk wordt om gebruik te maken van Rabo Internetbankieren

Inmiddels biedt de Rabobank ook officiele ondersteuning voor Firefox, Safari en zelfs Google Chrome, waardoor deze website gelukkig grotendeels overbodig is geworden.

Inhoudelijke vragen, zoals "hoe vul ik een bankgiro in?", werden (en worden) overigens wel altijd officieel ondersteund door de Rabobank helpdesk, ongeacht welke browser gebruikt wordt.

DISCLAIMER: Bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite, is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet geheel correct is, of dat deze na verloop van tijd veroudert. De maker van deze website of derden betrokken bij de ontwikkeling van deze site zijn dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is van gebruik van informatie, die door middel van deze site is verkregen.

Vragen, opmerkingen of aanvullingen? Stuur ze naar rabo@vanmelick.com