Veel Gestelde Vragen (F.A.Q.)

Wie ben je en waarom heb je deze website opgezet?

Mijn naam is Ruud van Melick, een klant van de Rabobank.

Deze website, die sinds 30 dec 2003 bestaat, heb ik om een paar redenen opgezet, waaronder:

Werken met de hier voorgestelde browserinstellingen alle onderdelen van de Rabobank website?

Nee. De instellingen op deze website zijn bedoeld om met zo min mogelijk problemen gebruik te maken van de Rabobank website. Dit neemt niet weg dat delen van de functionaliteit van de website vooralsnog specifiek gericht zijn op Internet Explorer en dus niet kunnen werken in andere browsers, ongeacht de instellingen.

De alternatieve browsers bieden in meer of mindere mate ondersteuning voor enkele niet-standaard Internet Explorer toevoegingen op gebied van technieken die gebruikt worden in websites. Grofweg zijn de browsers op deze website in 3 groepen te verdelen. Werkt een browser uit de ene groep niet, probeer dan een browser uit een andere groep:

Zorg ervoor dat je de meest recente versie van een browser installeert. Dat is niet alleen uit veiligheidsoogpunt verstandig. Nieuwere versies bieden over het algemeen ook betere compatibiliteit met websites die niet geheel volgens de standaarden geschreven zijn.

Website laadt zeer traag en/of rare code in beeld?

Het kan voorkomen dat de pagina zeer traag wordt ingeladen ingeladen en er uiteindelijk kleine stukjes van de pagina missen of er stukken rare code zoals deze in beeld verschijnen:

0 HTTP/1.1 408 Request timeout Server: WIP/3.2 (724 Solutions) Date: Sun, 16 Jan 2005 19:33:24 GMT Content-Type: text/html Connection: close

Je kunt dit oplossen door in je browser HTTP Keep-Alive uit te schakelen, zoals uitgelegd op de pagina met instellingen voor jouw browser (zie navigatiemenu bovenaan deze pagina). Niet elke browser heeft hier last van en niet in elke browser is dit in te stellen.

Oorzaak is bekend, maar zal hier niet gepubliceerd worden.

Mijn browser staat er niet bij, kun je die toevoegen?

Dat hangt er vanaf welke browser het is. Mail me gerust als onderstaande informatie geen antwoord geeft op je vraag.

De volgende browsers staan nog op m'n verlanglijstje, maar kan ik niet testen omdat ik geen Mac heb. Als iemand de benodigde informatie kan en wil aanleveren, neem contact met me op:

De volgende browsers zal ik niet plaatsen:

Mijn vraag staat hier niet bij, met wie neem ik contact op?

Voor zover het een vraag is die te maken heeft met de gebruikte browser (anders dan MSIE), stuur me een email: rabo@vanmelick.com
Indien van toepassing, vermeld daarbij de volgende gegevens, want hoe duidelijker de vraag, hoe sneller ik een passend antwoord kan geven:

  1. De gebruikte browser. Als dat de browser is die je op dit moment gebruikt om deze pagina te bezoeken, kopieer dan onderstaande regel in je email:

  2. De exacte foutmelding die optreedt, de plek waar de melding optreedt en waar je op klikte om die foutmelding te krijgen.

Heb je een vraag over de werking van Internetbankieren die niets met de gebruikte browser te maken heeft, dan kun je die het beste stellen bij de Rabobank via één van de volgende kanalen:

Vragen, opmerkingen of aanvullingen? Stuur ze naar rabo@vanmelick.com